Online aanmelden.

Wij werken op dit moment volledig online. Onze behandelingen worden online aangeboden via een afgeschermde online-omgeving.

U kunt zich natuurlijk nog steeds aanmelden voor de logopedische begeleiding via aanmeldingen@logomedia.nl
Het kennismakingsgesprek zal dan echter online plaatsvinden. Onze logopedisten kunnen dan samen met u beoordelen of het mogelijk is om een online behandeling op te starten.

U kunt zich bij ons aanmelden voor logopedie door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

U kunt online, via een beveiligde verbinding, een afspraak maken voor een eerste afspraak.

Hieronder vindt u 3 mogelijkheden; inloggen, inschrijven en e-mailadres valideren.

Wilt u zich inschrijven? Klik dan op de button. Als u het volledige formulier invult ontvangt u via de mail een bevestiging van de inschrijving. Klik dan op de link voor het controleren van de aanmelding. Wanneer de aanmelding compleet is, ontvangt u via de mail een bevestiging van de eerste afspraak. Bij uw eerste afspraak ontvangt u een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u online vragenlijsten kunt invullen en uw afspraken kunt verzetten.

Natuurlijk kunt u zich ook telefonisch aanmelden. U kunt ons bereiken tijdens de telefonische spreekuren op maandag tot en met donderdag van 10.15 tot 11.15 uur. Wanneer u tijdens het telefonisch spreekuur geen gehoor krijgt, betekent dit dat wij telefonisch in gesprek zijn. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Wilt u de volgende gegevens invullen?