Kwaliteit:

Wij vinden het belangrijk kwaliteit te leveren tijdens onze behandelingen. Dit doen wij niet alleen door te werken volgens de nieuwste richtlijnen, maar ook door er te zijn voor onze cliënten. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van onze cliënten zowel tijdens de begeleiding als daarbuiten. Wij staan voor een warm, persoonlijk en vertrouwd contact.

Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie 2021

We hebben van de auditor van HCA een groot compliment gekregen: Onze praktijk behoort tot de top van de logopediepraktijken in Nederland!

Met groei, ontwikkeling en innovatie zijn wij dag in, dag uit mee bezig. Het zit in het DNA van de praktijk.

We zijn altijd gefocust op het waarborgen van de kwaliteit van onze behandelingen en gefocust op de groei en het welzijn van onze cliënten.

We kunnen de audit weer afvinken, maar onze groei en honger naar ontwikkeling niet; er staan weer mooie vervolgstappen in de planning!

Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie 2019

20 februari 2019 hebben wij voor de derde keer een vrijwillige audit laten uitvoeren en wederom met positief resultaat afgesloten. Al meer dan 6 jaar voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen en tonen telkens aan dat wij niet stil staan, maar ons door blijven ontwikkelen. Onze cliënten kunnen er dus van op aan dat zij de beste zorg met hoge doelmatigheid aangeboden krijgen. Natuurlijk verliezen wij ons motto; voor een warm, persoonlijk en vertrouwd contact niet uit het oog. Wij zijn er voor onze cliënten en staan hen bij in hun ontwikkeling.

Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie 2017

1 maart 2017 hebben wij weer de vrijwillige kwaliteitstoets logopedie behaald!

In maart 2015 hebben wij als eerste praktijk uit Dordrecht de vrijwillige Audit logopedie behaald. Iedere 2 jaar moet deze Audit herhaald worden om te bepalen of er volgens de meest recente kwaliteitseisen wordt gewerkt.
De auditors van  Health Care Auditing hebben wederom onze praktijk doorgelicht.

We zijn er trots op dat we weer een 100% score hebben behaald en we hebben kunnen aantonen dat we volgens de kwaliteitsnormen werken.

Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie 2015

Kwaliteitstoets Logopedie behaald!

Wij hebben op 4 maart 2015 als eerste praktijk uit Dordrecht de Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie behaald met een 100% score!

De kwaliteitstoets is afgenomen door auditoren van het onafhankelijke Health Care Auditing.
Bij de Kwaliteitstoets Logopedie, ontwikkeld door onze beroepsvereniging de NVLF worden de volgende punten getoetst:

  • het methodisch logopedisch handelen, dus de dossiervorming
  • de implementatie van de NVLF-richtlijnen en standaarden
  • De organisatie van de praktijk
  • de omgang met privacy en veiligheid

Wij hebben de Kwaliteitstoets Logopedie aangevraagd omdat we wilden weten op welk niveau de praktijk staat. We zien het behalen van de toets met een 100% score als een bevestiging van de hoge kwaliteit die we bieden in de praktijk.

%d bloggers liken dit: